Zimska škola informatike - Krapina 2014. (2.1.-10.1)

Srednja škola Krapina i ove godine je domaćin Zimske škole informatike u vremenu od 2. 01 - 10. 01. 2013. godine. Radionice će biti trodnevne (3.4. i 5. siječnja te 7. 8. i 9. siječnja. Nakon Božića će biti napravljen konačan, službeni raspored i objavljen na web stranicama škole.

Škola je besplatna za sudionike (jedina cijena su dolasci u Krapinu za vrijeme trajanja škole). Sudionici koji će redovno pohađati izabrane im teme, dobivaju potvrdu od Hrvatskog saveza informatičara, a oni koji su se posebno istakli dobivaju i pohvale.

Prijavu za radionice mogu učenici i nastavnici napraviti sami online preko linka na www.krik-kr.hr ili www.ss-krapina.hr, odnosno mailom na zimska.skola.informatike@gmail.com
Ukoliko Vam je tako lakše, možete nam najkasnije do 17. prosinca dostaviti popis učenika i profesora koji bi željeli sudjelovati uz čija imena i prezimena molimo: nazive tema koje će slušati, razred (+usmjerenje za srednjoškolce). Popise šaljite na mail ss-krapina@kr.t-com.hr ili faks 382113.
Slijedom navedenog molimo Vas da o predloženom programu obavijestite učenike i sve kolege koji bi bili zainteresirani za sudjelovanje u ovoj školi. U privitku Vam šaljemo letke koje možete podijeliti učenicima i staviti na oglasnu ploču.
Škola je besplatna za sudionike. Sudionici koji će redovno pohađati izabrane im teme, dobivaju potvrdu od Hrvatskog saveza informatičara , a oni koji su se posebno istakli dobivaju pohvale i nagrade.

Vjerujemo da će tradicija održavanja zimskih škola, pozitivna iskustva mnogobrojnih polaznika i atraktivnost digitalnih kompetencija i ove godine privući veliki broj polaznika. Stoga – dobro nam došli!