2100 Børne- og babygear i rotation

Velkommen til rotationsparadis på Østerbro!
Her er IKKE penge imellem os! Vi giver videre, låner og hjælper hinanden, fordi vi kan lide det.
Her er vi alle lige: Om man er på SU, dagpenge, får en fin løn hver måned eller millionær. Det handler ikke om at være "værdigt trængende", og du skal derfor ikke begrunde din efterspørgsel eller begrunde, hvorfor netop du har mere behov for dit eller dat i forhold til andre. Gruppen er for alle, der ønsker at låne/udlåne, rotere eller videregive børne- og babygear (inkl. ventetøj og andre gravid-sager).

Ligger du inde med ting til børn (alder er komplet underordnet) eller gravide, som er for gode til at blive smidt ud, så lav et opslag her.
Mangler du noget til dit barn eller din gravide tilstand, så efterlys det her.

Af praktiske grunde er gruppen begrænset til medlemmer, som har hjemme i 2100 Ø.

Her er ikke så mange regler, men det er selvfølgelig god stil at tilbuddet om det, som man gerne vil af med, går til den, der først henvender sig på opslaget. Og for at undgå misforståelser, så skriv fx "ja tak" (eller noget i samme stil, som ikke kan misforstås), hvis du kan se, du er den første, der kommenterer på ting og sager i udbud. De næstkommende kan så passende gøre opmærksom på sig selv ved at skrive "kø".
Husk i øvrigt kun at "sætte dig" på ting, som du rent faktisk har brug for nu eller i den allernærmeste tid, og som du har en realistisk chance for at få afhentet.

Efterspørger du ting, er det mindst lige så god stil at vende tilbage på den respons, som ofte kommer. Derfor: Lad være med at bede andre om at stå på hovede i kasser i skuret og i bunkerne på loftet, hvis ikke du mener din efterspørgsel.