Public Bet Iernut

Sporturi, Recreere, Activitati


Cine suntem

Casa de pariuri Public Bet a devenit unul dintre cele mai importante branduri de pe piata pariurilor si jocurilor de noroc din Romania. Public Bet se deosebeste de alte case pariuri sportive cu ofertele sale periodice de buna calitate, organizand aproape tot timpul concursuri si promotii dintre cele mai interesante. La pariuri sportive, Public Bet ofera cote bune, iar securitatea maxima si tranzactiile prompte si sigure sunt trasaturile principale ale casei de pariuri.
De asemenea, in cazul in care apare o problema, Public Bet vine in ajutorul clientului cu un serviciu de suport de calitate, solutionand problemele clientilor in cel mai scurt timp.

Scurta descriere

Public Bet este una dintre cele mai populare si mai bune case de pariuri din Romania, care ofera pariorilor servicii diversificate si de calitate. Companie condusa de catre o echipa cu o experienta indelungata in domeniul jocurilor de noroc si al pariurilor sportive in Europa Centrala si de Sud-Est, Public Bet s-a impus rapid pe piata romaneasca, adaptandu-se la cerintele si la exigentele jucatorilor autohtoni.

Public Bet se remarca prin calitatea serviciilor oferite clientilor (oferta de evenimente sportive foarte variata, cote atractive la foarte multe sporturi, multe tipuri de pariuri si de bonusuri). Acest lucru a creat un climat concurential vizibil si apreciat de jucatori, clientii fideli ai caselor de pariuri putand confirma oricand calitatea serviciilor in ceea ce priveste oferta de pariere si promotiile existente, comparativ cu piata pariurilor sportive. Public Bet promoveaza jocul responsabil si recomanda a se reduce problemele cauzate de participarea in exces la jocurile de noroc. In acelasi timp, este foarte important sa fie respectat dreptul persoanelor care participa cu moderatie la jocurile de noroc, in scopul divertismentului si relaxarii.

Public Bet

Public Bet s-a infiintat la sfasitul anului 2006 si s-a dezvoltat de atunci intr-un ritm extraordinar de rapid. Prin urmare, Public Bet detine la aceasta ora un numar de peste 500 de puncte de lucru repartizate in toata tara, fiind lider detasat la nivel national!