Cane Corso FINLAND

Cane Corso FINLAND -ryhmä on meidän kotimaamme corsojen tiedotuskanava. Kaikki Suomessa asustelevat ja oleskelevat corsot voivat siis nyt päivittää tapahtumapäiväkirjaansa ryhmän seinälle.

Yhteistyö ulkomaiden ja muiden ihmisten kanssa on jokaisessa rodussa elintärkeää, joten jäseniksi toivotetaan tervetulleiksi kaikki rodusta, sen ominaisuuksien vaalimisesta ja sen historiasta kiinnostuneet ihmiset.

Keskustelun tulee olla hyvän maun mukaista. Parannusehdotukset voi laittaa ylläpitäjille yksityisviestitse.

Ja jotta keskustelu pysyisi reiluna ja kaikki siihen pystyisivät osallistumaan, turhanpäiväiset estot ryhmän jäsenten välillä on otettava pois. Jos taustalla on kuitenkin esim. häirintätapauksia tms, pyydämme ilmoittamaan siitä Ylläpitoon. Muussa tapauksessa tätä neuvoa on noudatettava, tai sitten poistamme ryhmästä.

Kiitos.This group is for Cane Corso owners, breeders and enthusiasts living in Finland to share their pics/ads/news etc.

Co-operation with people is the only way to keep the breed healthy, conformationally sound and maintain the working abilities. All people who are interested corsos in Finland are welcome to the group!

Please talk nicely and share your corsos as they are most likely related to ours!Thank you.