Volontärer Bråvalla 2014

Har du en fråga som bara gäller dig och inte hela gruppen? Maila volontar@bravallafestival.se

Våran Facebook sida Volontär Bråvalla som har varit registrerad som en fysisk person för att vi ska ha kunnat ha vänner och skapa grupper blev anmäld av någon, som nu har gjort att vi har blivit tvungna att konvertera om vår Facebook från fysisk person till en Likesida istället.

Så nu vill vi istället uppmana er till att gå in och gilla vår sida Volontär Bråvalla samt informera er om att det är Johanna Sandmark och Evelina Eliasson som från och med nu kommer att göra alla viktiga uppdateringar i denna grupp. Så ser ni ett inlägg från oss så är det alltså Volontär Bråvalla som talar!

Vi vill även ödmjukt be er om att inte göra några vänförfrågningar eller skriva privata meddelanden till oss då det är våra privata Facebook konton och hur mycket vi än tycker om er så vill vi behålla våra privata konton privata. Maila!Detta är en grupp för alla som ska arbeta som volontär under Bråvalla festival 2014!

Här kan ni mingla, träffa framtida arbetskollegor och samtidigt hitta den senaste informationen gällande ert volontärskap.

Tagga Bråvalla 2014!