Jual Beli Area Kuala Terengganu

Group ni untuk awok awok ganu hok nok jual beli segale jenis barang.

- Boleh invite orang lain join group ni.
- Dok soh tebeng nok nipu dalam group ni.
- Nape2 hok mung jual / beli / tukor tanggung sendiri. Admin dok akan bertanggungjawab.
- Sape sape hok main, admin akan remove teruh.

Invite rama rama lah saing saing. Lain kali kalu nk beli takyoh gi keda. Deal dalam FB je, jupe terus bayor. Ke wane awok awok? Bereh.

# TERBUKA KEPADA SEMUA JENIS JUALAN, MOTOR , KERETA, GADJET, PAKAIAN STICKER, MAKANAN, BINATANG DLL.
# HANYA JIKA BARANG BOLEH COD DI TERENGGANU SAHAJA BOLEH IKLAN :)
# MEMUDAH BUYER & SELLER AREA TEREGGANU MENJUAL & MEMBELI
# SAMBIL SAMBIL MENAMBAH KAWAN MENGERATKAN SILATURAHIM
# FEEL FREE TO POST

FORMAT JUALAN

1) GAMBAR
2) AREA
3) NO TEL
4) DETAIL PASAL BARANG YANG HENDAK DIJUAL


Salam semua group ni baru ditubuhkan, mintak support tarik kawan masuk group ni, promote group, kalau seller nak jual barang / duduk area kawasan lain pun boleh join. Kalau barang boleh COD kat terengganu, kalau buyer kawasan luar dari terengganu, boleh pos. Bebas, tarik je kawan kawan ramai, mana tahu duduk negeri lain tapi ade urusan kat ganu, boleh COD. Kawan kawan boleh post iklan. Tiada masalah, tak perlu admin approve :) FEEL FREE TO POST