Gratis ophalen in Rijssen en omgeving

Welkom

GRATIS OPHALEN IN RIJSSEN is een initiatief voor mensen in de regio rijssen en omstreken om duurzaam met spullen om te gaan. Je hart wordt er groter van, de wereld wordt er mooier van en blijft schoner. Daarbij leer je ook nog eens allemaal nieuwe gezichten kennen.

Heb jij spullen die je niet meer kan of wil gebruiken, die je niet meer nodig hebt of die toch maar stof staan te vangen? Vind je het zonde om ze aan de straat te zetten en denk je dat je er iemand anders blij mee kan maken? Plaats dan je spullen met foto in deze groep.

Er mogen ook verzoekjes worden geplaatst voor mensen die op zoek zijn naar spullen.

Nodig je vrienden uit Rijssen en omgeving uit om ook lid te worden van deze groep. Hoe groter het netwerk, hoe beter we elkaar kunnen helpen.

Huishoudelijke mededelingen:

* De site is bedoeld om gratis spullen van eigenaar te laten wisselen. De persoon die de spullen in de groep plaatst bepaalt zelf wie zijn of haar spullen krijgt. Dat betekent dus niet per definitie, "Wie het eerst komt, wie het eerst maalt."

* Dieren zijn wel toegestaan. Alleen wanneer ze als voedsel worden aangeboden voor andere dieren, dan niet.
(Deze berichten worden verwijderd)

* Indien spullen zijn weggegeven graag je bericht en foto verwijderen. Zo houden we de groep overzichtelijk!

Je bericht of reactie wordt zonder opgaaf van reden verwijder als je je niet aan de spelregels houdt. Evenals links naar andere site's of verwijzingen als zodanig.

Wil je wat verkopen doe dit dan op "Te koop in Rijssen eo"

**************************************************

‘Wie goed doet, goed ontmoet’, een gezegde dat al vele jaren gebruikt wordt. Of het ook waar is valt moeilijk te bewijzen.

Het leven is nou eenmaal niet zo zwart/wit verdeeld, dat er gezegd kan worden dat als je daden altijd nobel zijn, je nooit ongelukkig zult worden. ‘Goede’ mensen worden immers ook ziek, arm of ongelukkig, en gaan net zo hard dood als de ’slechteriken’.

Je zou dus kunnen zeggen dat, wat het leven voor jouw in petto heeft, onafwendbaar is. Wel kun je invloed uitoefenen op de kleine, dagelijkse dingen, die vaak leiden naar de mate van geluk in je bestaan. Zo geeft het aardig zijn tegen-, en helpen van andere mensen je een gevoel van ‘zingeving’. Dit gevoel heeft een positieve invloed op de kwaliteit van je leven.