Oди па разбери ги машкиве/ Go figure man out

Зошто едно (не)мислат,друго (не)зборуваат,трето (не)прават

Секоја "пластика" им привлекува внимание

Не дај Боже да си подобра во нешто од него!

chat-ираат, не разговараат

Мислат дека сите жени, се палат на исти работи

Му се допаѓаш се додека не почне тој да ти се допаѓа тебе, а кога ќе престане да ти се допаѓа, пак му се допаѓаш

Не верува во извинувања освен ако не се негови.

Не им е познат изразот р повлекува q

Мајка му е врховен бог

Можат да бидат најдобри луѓе на свет кога сте ДРУГАРИ се додека некој не се затреска во некого

Мислат дека алфа-мажјак е тој што има најмногу жени

Факт е дека никогаш нема да ги разбереме,а ни тие нас

а сепак....
ни требаат.....сеуште =)