Svenskar som stödjer Israel

Vi diskuterar Israel utifrån perspektiv och fakta som inte kommer fram annars i media. Det är högt i tak men ämnen som rör andra folkgrupper utan koppling till staten Israel och antisemitism undanbedes, liksom generaliserande uttryck om etniska grupper, religioner. ALLA Israelvänner och folk som inte tolererar antisemitism är välkomna i gruppen under förutsättning att man inte gör det med avsikt att skapa plattform för politisk och/eller religiös propaganda.
Uttalade Israelvänner samt anti-rasister som definitionsmässigt inkluderar antisemitism i begreppet rasism från MP, V och S, är SÄRSKILT VARMT VÄLKOMNA i gruppen.

OBS! Vi ber gruppmedlemmarna att respektera våra regler och hålla sig till gruppens agenda, använda vårdat språk i sina inlägg samt behandla varandra med respekt och ta hänsyn till att olika åsikter kan förekomma. Vår strävan är att vi har civiliserad atmosfär i gruppen. Avsteg från detta kommer därför leda till först varning och sedan uteslutning, om uppmaningen inte hörsammas.

Gruppen skapades som ren avundsjuka på norrmännens initiativ: https://www.facebook.com/groups/2335937335/members/
Nog måste det finnas MINST lika många svenskar som står upp för Israel som norrmän?