Bass heads of Finland

Yleisen viihtyvyyden vuoksi emme halua tähän ryhmään ostomyyntivaihdahuutokauppa -rinkiä, eikä kauppojen mainoksia, koska ne vain tulvii etuseinän täyteen "somewhat" asiaan kuuluvia mainoksia, sekä kehoittaa myyjiä spämmäämään, jotta heidän kuvansa pysyy etusivun ylimpänä kauiten, siksi sallimme vain kiinnitetyssä julkaisussa olevan mainoksen ja pyrimme oman maun mukaan sallimaan tai poistamaan mainoksia ja turhia asiaan kuulumattomia viestejä.

Välillä katomme sormien/sorkkien läpi, välillä poistamme liiankin kärkkäästi, ihmisiä mekin olemme! (tai "sikoja", saamamme palautteen mukaan).

Ryhmä on tarkoitettu suomalaisille bassopäille, jossa amatöörit voi kysyä neuvoja, ammattilaiset niitä kertoa ja kaikki voi esitellä laitteistojaan ja puhua aiheeseen liittyen ja niinkauan, kun mulla on näppini pelissä mukana se pysyy sellaisena.

Kahdenlaisia mainoksia sallimme:

1. Kiinteä tarjous basshead of finlandin jäsenille, mitä isompi, sen parempi. Haluamme tarjota jäsenillemme etuoikeuden alakohtaiseen materiaaliin ja etsimme mieluiten uusia firmoja jotka kaipaavat pientä nostetta uransa alussa.

-> toistaiseksi voimassaoleva, ylläpidon jäsenien päätöksestä valitaan, kuka saa mainoksen.

2. Maksettu mainos. Tää homma ei oo häävii, koittaa pitää ryhmä siivona, ottaa paskaa niskaan jokaisesta moderoidusta viestistä jne itkuvonku. Rahalla saa kiinteän määräaikaisen mainoksen, joka on kiinnitettynä ryhmän ylimmäiseksi viestiksi.

-> määräaikainen, ylläpidon jäsenien päätöksestä valitaan, kuka saa mainoksen.

Ylhäältä, kun valitsee "jäsenet" ja valitsee pudotusvalikosta "ylläpitäjät", näkee ketkä täällä moderoi, meille voi heittää kelle tahansa viestiä, keskustelemme jokaisen tapauksen erikseen.

-Ylläpitäjät