League of Legends Romania

Inainte de a vedea REGULAMENTUL GRUPULUI pe care va rog frumos sa il cititi inainte sa postati va rog sa dati si un like la pagina noastra de facebook:
https://www.facebook.com/LOLROM
1.)Posturile cu pareri build folosite pentru a va lauda cu scorul de 1000-0, penta sau intrebarile gen " Ce sa aleg intre riven si Soraka?" vor fi sterse instant, iar userii vor primi kick/block dupa caz. Puteti cere parerea despre ce erou sa alegeti (intre doi sau mai multi), atata timp cat eroii aceia indeplinesc acelasi rol sau se joaca macar pe acelasi lane.
2.)Daca insultati sau amenintati alta persoana din grup va alegeti cu ban instant, fara niciun fel de anunt. Daca va luati la cearta si in schimb nu va injurati, va alegeti cu un avertisment si cu commenturile sterse. La urmatoarea incalcare, va alegeti cu ban.
3.) Cersitul de RP sau de skinuri. Daca faceti asta, ban instant. Daca doriti coduri de skinuri va rog vizitati subreddit-ul /r/leagueofgiving sau cumparati RP
4.) Reclame sau postari cu site-uri de referalls/free rp. Daca postati asemenea site-uri, ban.
5.) Postarile off-topic vor fi sterse, la urmatoarea abatere ban. Fiecare postare trebuie sa aiba legatura cu League of Legends.
6.) Postari de genul: "urasc polonezii am pierdut 10 meciuri la rand din cauza lor QQ." vor fi sterse, in unele cazuri ban direct, daca nu, ban la urmatoarea abatere. Este un comportament xenofob si nu vrem sa promovam asta.
7.) Postari care incalca termenii RIOT. Asta include: buguri, exploits, Elo Boosting,scripts. Ban fara nicio discutie. Nu incurajam avantajele necinstite pe care acestea le ofera.Vreti eloboost? Cautati pe site-uri specializate.
8.) Vanzari/trade/giveaway de conturi. Toate postarile despre vanzari conturi vor fi sterse iar autorul va primi un kick. Daca va dori sa ramana printre noi poate sa dea rejoin la grup
9.) Limbajul. Toti din grup, (inclusiv adminii) sunt obligati sa pastreze un limbaj cat se poate de adecvat, expresiile derogatorii nu sunt permise, si daca injurati pe cineva va alegeti frumos cu un ban. In general folositi un limbaj adecvat si evitati certurile.
10. Dacă vreți să vă promovați streamul/video personal, postați o singură dată pe grup link-ul, după care veți da commenturi gen: up; dacă vreți ca postarea voastră să ajungă în top.
REMEMBER:Regulile "nescrise" care nu au loc in text raman valabile. Discutii "nu scrie asta in regulament" nu exista.
Acestea sunt cele 10 comandamente ale grupului,daca nu le respectati veti fi sanctionati. De asemenea daca unul din membri observa ca una din aceste reguli este incalcata va rog sa o reportati sau sa dati tag la un admin, eventual va fi stearsa in maxim o ora.
Daca o echipa, locatie, cosplayer, streamer sau eveniment care are legatura de LoL doreste sa fie promovat pe grupul nostru, va rugam sa contactati echipa de admini prima data.