Dota 2 România

Reguli:


1. Nu injurati membrii grupului. Defapt nu înjurați deloc. Ban instant fara niciun fel de negociere.

2. Nu postati screenshoturi cu scorul vostru GODLIKE sau threaduri despre rusi, da stim sunt enervanti, move on.

3. Nu postati streamuri in mod excesiv. Puteti sa il postati o data la 2-3 zile sau daca contribuiti si cu altceva la comunitate astfel vom considera postul ca fiind spam/reclama. Noi ne uitam la streamurile postate, daca nu este interesant (ex: nu vorbeste nimeni sau se injura), a doua oara cand il postati va fi sters. Aici exceptie fac campionatele nationale si internationale.

4. Threadurile de trade trebuie facute sub forma [H] Item X [W] Item Y. Orice post care nu se incadreeaza in acest template va fi sters. Este interzisa vanzarea de conturi de Steam.

5. Threadurile ce trimit catre orice fel de website personal va fi sters.

6. Nu vrem sa promovam in mod excesiv nimic legat de PGL/ESL.

7. (NOU) Aveti voie sa organizati competitii de Dota 2, toate detaliile (prize pool, format, etc) sa fie in postul de Facebook si singurul link sa fie cel de inscriere.

Daca nu puteti sa respectati regulile de mai sus sau aveti ceva impotriva lor puteti sa iesiti din grup. Nimeni nu va tine aici cu forta.

Pentru toate regulile in afara de 1 vom aplica avertismente fara sa le dam si verbal. Cand intrii pe acest grup inseamna ca esti de acord cu regulile lui. ...