Svenskar i Thailand

För nordbor som bor eller har andra anknytningar till Thailand.
Även förstagångsresenärer är välkomna att lämna ett fotavtryck i sanden. Även övriga skandinaver som vill vara med i gemenskapen.

Frågor, Nyheter, Foton, Videos och länkar som är "Thai ”relaterade är välkomna.

Gruppens huvudsyfte är att informera om Thailand. Att resa runt, vad man kan uppleva, boende & hur man kan leva livet i Thailand. Svensk hemlängtan eller vad som sker i Sverige är av mindre intresse.
0 Facebooks bas regler gäller. https://www.facebook.com/communitystandards & https://www.facebook.com/policies/

1 Inlägg skrivs på Svenska. Engelska bara i undantagsfall.

2 Lägg inte upp en länk utan någon text eller förklaring.

3 Videos & musiklänkar som är på Thai eller handlar om Thailand är accepterat.

4 All svensk politik är bannlyst, länkar till politiska webbsidor eller bloggar tar vi bort. Vid upprepning varnas medlemmen innan vi blockerar medlemen. Thailändsk politik går bra att diskutera med vårdat språk.

5 Inga förolämpande, förlöjligande, nedsättande eller diskriminerande kommentarer av svenska eller thailänska offentliga och -eller enskilda personer får förekomma. Thailändska medborgare omnämns med respekt och god ton. Kränkande kommentarer med syfte på sexuell läggning tas bort och medlemmen riskerar att uteslutas.

6 Starta inte några hetsiga diskussioner om religion, politik eller andra ämnen som kan leda till att någon blir arg eller kränkt. Rasistiska eller på annat sätt diskriminerande kommentarer tas bort utan meddelande till skribenten. Upprepade inlägg av den typen genererar en blockering och uteslutning av medlemmen.

7 Använd INTE kränkande eller hotfulla uttryck när du svarar på ett inlägg eller kommenterar. Om du inte gillar inlägget, strunta i det och om det är olämpligt, anmäl det till administratörerna.

8 Marknadsför inte företag/restaurang mer än 2 ggr/månad och då med relevant information. Sportevent, födelsedagar, ny meny eller maträtt, gäller även för medlemmar som vill sälja personliga tillhörigheter, hus, condo etc. Sätt upp en annons på FB sidan /BahtSoldThailandClassifieds el. /DSBKK

9 Inga filosofiska inlägg som dikter, bloggar, religiöst inspirerande meddelanden.

10 Gruppen är inte till för personliga diskussioner och vendettor, dessa görs som privata meddelanden till varandra.

11 Inga annonser som erbjuder lån, investeringar, MLM etc.

12 Länkar till barer/gator som erbjuder prostitution som affärside plockas bort omedelbart. Admin bedömer detta. Är du osäker meddela oss.

13 Information om ställen där man kan ta en öl eller en bit mat, som inte bryter mot våra regler, även om den nu råkar ligga på Soi Cowboy är bra information.

14 Administratörer för gruppen innehar alla rättigheter att ta bort inlägg eller kommentarer och blockera medlemmar med stöd av dessa regler.

Ut och njut av allt Thailand har att erbjuda.
Kom sen tillbaka och skriv lite vad som var värt att se, gärna något som är utanför de normala turiststråken.