The Venus Project - Danmark

Denne gruppe er for alle dansktalende personer, som har tilknytn...ing til The Venus Project, eller som har interesse i at udbrede kendskabet til The Venus Project og ideen bag den resursebaserede økonomi (RBE).

Gruppen er startet af The Venus Project Danmark Point of Contact (POC), Niclas Kristensen, og Co-POC Jacob Lind, hvor vi ligeledes fungerer som administratorer for gruppen. Vi har tiltænkt gruppen som et samlingspunkt og networkingsted for The Venus Project, og vi bruger ligeledes siden til at oplyse omkring fremtidige arrangementer eller andre tiltag, der er relevante i forbindelse med The Venus Project.

Linket til den danske gruppe på TVP's egen hjemmeside er, og den må i hjertens gerne melde jer ind i for at deltage i internationale forums og se online events med The Venus Project: http://www.thevenusproject.com/online-community/groups/viewgroup/54-denmark

OBS: Opslag uden relevans for The Venus Project kan blive slettet, da gruppen desværre kun er lavet for at diskutere og informere omkring TVP. For reklamer osv. henvises til andre grupper, hvor dette tillades. Vi håber på forståelse herfor.