Ajkai Termelői és Kézműves Piac

Ezen az oldalon helyi termelők és kézművesek adhatják el termékeiket. Az oldal célja, hogy tudjuk kitől és hol lehet helyi termékeket vásárolni, így egymást segítjük, kíméljük a környezetet és elsősorban egészségesebben étkezhetünk.
Nem kell megvenni többé a mérgező spanyol barackot, a kínai fokhagymát…stb., mert minden helyben lesz!
Ünnepekre, születésnapokra, alkalmakra pedig csodás dolgokat tudunk vásárolni a helyi kézművesektől!
Bárki hirdetheti magát, ha kérdés van, szívesen segítek, nyugodtan kérdezzetek! (Ajkai Piac)

Pár hasznos tanács a sikeres adás-vételhez:
- próbáljatok meg jó minőségű fényképet készíteni az eladandó dolgokról.
- minden feltöltött képhez írjatok pár fontos tudnivalót,(ÁRAT,MÉRETET…stb) ne kelljen folyton kérdezgetniük a nézelődőknek /így potenciális vásárlóktól eshettek el

Fényképek-mappák:
Kérek mindenkit, hogy fényképalbumba - mappába rendezze az eladni kívánt terméke(ke)t! Mindenkinek egy névvel (SAJÁT NÉV) ellátott mappája legyen.

Mappa Készítése :

Középen fent a "Ajkai termelő és kézműves piac" felirat mellett kattints a "...fénykép" menü pontra.
Jobb oldalon felül +Fotók feltöltés-re kattintasz.
Ezt követően a Válassz fényképeket lehetőségre. A géped meghajtójáról kiválasztod az általad eladni vagy elcserélni kívánt termékeket, majd kattints a Képfeltöltés gombra.
Ezután láthatod az általad létrehozott mappát. Nevet és helyszínt kell adni neki. Arra kérek MINDENKIT, hogy a mappa a saját nevedet viselje! Nagyon fontos, hogy a feltöltött képekhez minden esetben adj leírást (méret, ár..)!! A fotó alatt a "szerkesztés" menüpontban!
Ha a későbbiekben mappádba plusz fotókat szeretnél feltölteni, akkor jobb oldalon a Fényképek megtekintése-klikk. Megkeresed a saját mappádat, rá kattintasz és a felső jobb sarokba van olyan opció, hogy Tölts fel képeket! ...A többi már menni fog! :)
Mappát törölni úgy lehet, hogy megkeresed a saját mappádat! Rákattintasz (mikor az összes képed látod egyszerre) a képek fölött arra kattintasz, hogy album szerkesztése, az után pedig arra, hogy DELETE ALBUM.
Ha csak egy képet akarsz törölni, akkor az albumodat keresd meg, kattints arra a képre, amit törölni szeretnél, majd a kép alsó részén „lehetőségek” utána „fénykép eltávolítása”.

Az albumodat, képeidet, ahogy időd engedi, ellenőrizd, mert sajnos a facebook nem minden esetben küld értesítést, ha valaki hozzászól egy képedhez, így meghiúsulhat az eladás!

Naponta csak egy képet lehet megosztani, ez lehet a fényképalbum megosztása, vagy egy kiválasztott kép is!

Köszönöm

Ajkai Mindenes Piac