Shqiptaret ne Londer / Albanians in UK

Ky eshte nje grupe eshte per te gjithe Shqiptaret ne Britanine e Madhe.

Nga disa informata jo zyrtare flitet qe t e jene mbi 60 000 Shqiptar ne Mbritanine e Bashkuar.

Ne si staf ne kete grupe do kemi lajme rreth emigrimit, eventeve, edhe shume tjera.

Ne kte grup ofrojme ndihme per Shqiptaret ne Mbritanine e madhe.

Cfardolloj ndihme:

1. Perkthime.
2. Ndihme per bileta te lira ne Shqipteri.
3. Ndihme rreth ligjeve te shum anshem.
4. Satelita / Digitalb ne shtepin tuaj.

Ne kte grup jane 100 antare te cilet studjojne dhe punojne ne fusha te ndryshem te cilet munden te ju ndihmojne. Thjesht mund te hapni tema per debate, diskutime apo cfar te doni.


Faleminderit

Shqiptaret ne UK / Albanians in UK