Goldess Hungary

ZÁRT MUNKACSOPORT KIZÁRÓLAG MUNKATÁRSAINKNAK - bejelentkezni kizárólag a területi vezetőkön keresztül lehetséges. Minden egyéni bejelentkezés (nem területi vezető általi hozzáadás) elutasításra kerül.

Amennyiben szeretnéd ékszereinket forgalmazni, weboldalunkon a "Légy munkatársunk" (http://goldess.hu/menu/jelentkezes)
címszó alatt töltsd ki a jelentkezéshez szükséges kitételeket, elérhetőségekkel, és a régióban legközelebb eső vezetőnk fel fogja veled venni a kapcsolatot mihamarabb.

TÁJÉKOZTATÓ A GOLDESS ESSENCE ÉKSZEREK TULAJDONSÁGAIRÓL

A GOLD ESSENCE ékszereket nem a hagyományos futtatott technológiával készítik, hanem a hordozó fémre több rétegben viszik fel, égetik rá magas hőmérsékleten az ötvözetből készült bevonatot. Mintegy kitöltik, feltöltik vele a hordozó fém alapot.. A bevonó ötvözetet rendkívül nagy nyomáson és magas hőmérsékleten egybeolvasztják a hordozó fémmel (általában réz). Egy rendkívül vastag fedőréteg jön létre, amely akár harmincszor vastagabb lehet a más eljárásokkal felvitt réteghez viszonyítva (mikromilliméterben értendő).
Ékszereink antiallergén fémötvözetből a legapróbb részletességgel megmunkálva készülnek. Az alapfém nikkel és ólommentes, ezért fém érzékenyek is nyugodtan viselhetik. Ékszereink bevonata vastag, nemesfémet is tartalmazó ötvözetből, vagy ródiumból készül, és egy kataforetikus áttetsző kopásvédő réteggel vannak bevonva. A láthatatlan védőbevonat véd az apróbb mechanikai sérülésektől. Gondos ápolás mellett nagyon hosszú ideig tartós és csillogó marad.

Ékszereink megjelenésükben a Nemesfém Luxusékszerek világát idézik, árban azonban a Divatékszerek alacsony árszegmenséhez igazodnak. Magyarországon egyedülálló a Gold Essence kategóriájú prémium divatékszer.

A beépített első osztályú cirkónia kövek is tökéletesen illeszkednek foglalatukba, így a Goldess által forgalmazott ékszerek nem csak látszatra, hanem a szigorú minőségi feltételeknek is megfelelve a Divatékszerek csúcskategóriáját képviselik.

Ékszereink nem tömeges gyártásúak, hanem úgynevezett „Limited Edition” (korlátozott darabszám/modell) ezért folyamatosan frissülő árukészlettel tudunk szolgálni.

www.goldess.hu

Számlaszámunk OTP:11732033-29909465