ANEM PER FEINA ANDORRA-mercat laboral virtual

D'obligat coneixement, acceptació i compliment per tots els seus membres.

Benvingut/da a ANEM PER FEINA ANDORRA, mercat laboral virtual
ANEM PER FEINA ANDORRA és un grup que ha estat creat per a facilitar el contacte als empresaris que busquin treballadors o aturats que busquin feina. ANEM PER FEINA ANDORRA és un punt de trobada de tots i totes.
Quant més gran sigui el grup més possibilitats hi haurà que és converteixi en un mercat laboral de màxima utilitat per a tots els seus membres.
És aconsellable també llegir els documents que el grup ha editat i on trobareu el recull de feines ofertes al mur.
És molt important, a fi de assolir els objectius proposat, que cada membre afegeixi el màxim nombre de les seves amistats que li sigui possible. La persona que ho desitgi és podrà donar de baixa del grup fàcilment.
NORMA Nº1: Prohibit inserir ANUNCIS AL GRUP al menys que vinguen acompanyats d'una oferta o demanda de feina. no es permès la promoció i publicitat d' empreses, ja que això pot provocar que la pagina és converteixi en una forma de promoció més que el veritable esperit de donar servei als que busquen o ofereixen feina.
Procedirem doncs a ESBORRAR sistemàticament qualsevol anunci que no sigui justificat.
La reincidència en l'Incompliment d'aquesta norma comportarà la exclusió de l'infractor del grup ANEM PER FEINA ANDORRA.
NORMA Nº 2: Ni ANEM PER FEINA ni els seus Administrador/s és responsabilitzen del contingut dels anuncis, comentaris i publicacions que hi facin els seus membres, quina total responsabilitat recaurà en aquests últims.
NORMA Nº 3: Resta totalment prohibit criticar el mur d'els companys. Tampoc és permès aportacions, critiques o publicitats polítiques en aquest GRUP. (a excepció de les fotos de cada perfil, que pot ser personal). Qui vulgui parlar o contactar ha de fer-ho mitjançant missatge privat.
NORMA Nº 4: Tots els que pertanyem al grup ANEM PER FEINA ANDORRA ens comprometem a observar i actuar d'acord amb les normes marcades internacionalment per NETIQUETA. http://www.eduteka.org/Netiqueta.php3

ANEM PER FEINA!!!*(volem aclarir per a tota la gent que pugue veure aixo que la nostre intencio al fer lo grup es fer-ho unica i exclusivament per a les persones que hi viuen,resideixen o treballen al principat d'Andorra.)
per evitar mals entesos degut a la gran varietat de nacionalitats existents al pais i per que si cadascun fa anar la seua llengua materna tenint en compte que aqui tenim andorrans,espanyols,portugessos,georgians,russos,marroquins i altres nacionalitats diferents en mida de les nostres possibilitats FAREM ANAR LA LLENGUA DEL PRINCIPAT evitant aixi que aixo es converteixe amb una mena de torre de babel).
no es permet cap mena d'insult,ofensa o menys-preu vers lo pais,la seva llengua,costums,tradicions o cultura, L'incompliment d'aquesta norma comportarà la exclusió de l'infractor del grup ANEM PER FEINA ANDORRA