Állás - Debrecen

A csoport arra jött létre, hogy ha valaki munkát vagy munkaerőt keres egyszerűbben megtehesse. Továbbá azért, hogy minél több ember jusson munkához. Adj hozzá minél több ismerőst, segíts nekik, hátha pont itt fognak munkát találni!

Csoportszabályok:

- Ha csatlakozni szeretnél a csoporthoz, vállald a saját nevedet! Kamu profilokkal, céges profilokkal és más megtévesztő profilokkal ne terheljétek ezt a csoportot. Vannak erre más helyek is. Az ilyen profilokat igyekszünk kiszűrni és eltávolítani a csoportból.

- Álláskereséssel kapcsolatos hasznos információkat örömmel látunk itt. A nem munkával kapcsolatos bejegyzéseket, az átveréseket és az azt kiíró személyt azonnal töröljük a csoportból.

- Csak Debrecenre vonatkozó álláshirdetések tehetők ki. A nem releváns hirdetések törlésre kerülnek.

- MLM rendszerű hirdetés TILOS.

- AVON, Oriflame, OVB, minden biztosító társaság, az ezekhez hasonló cégek és minden ügynöki munka álláshirdetései TILOSAK.

- Kitehető bármilyen olyan tevékenység is amiből valaki fizetése tevődhet, de csak akkor ha azt a tevékenységet ő maga végzi, az az az ő munkája.

- Tilos az oldalra internetes pénzkeresési lehetőséget kitenni, pl Lifecard és társai. Ez a csoport segíteni szeretne az embereken, mégpedig valós, nem lehúzós álláshirdetésekkel.

- A csoport témájától eltérő postot kirakni tilos. Ez nem like vagy szavazat vagy egyéb gyűjtő csoport! A postot biztosan törölni fogjuk, és az azt kitevő tagot véglegesen kizárjuk a csoportból. Ebben a csoportban az emberek dolgozni, tanulni szeretnének! Ha mégis valamilyen a csoportot érintő, de nem álláskereséshez kapcsolódó témában írnál, akkor "OFF" kiírással illik ezt jelezni.

- Más oldal, csoport reklámozása tilos! Erre is vannak máshol lehetőségek.

- Ne floodolj! Ha a bejegyzésed 3-5 bejegyzéssel előbb is szerepel már, akkor feleslegesen ne tedd ki újra! (Az ilyesmi törlésre kerül.)

- Vedd figyelembe a netikett szabályait! Ha nem tudod, miről van szó, akkor Google a barátod.

- Ez egy magyar nyelvű csoport. Ennek megfelelően magyar nyelven kommunikálj benne! Természetesen ez nem vonatkozik az eleve idegen nyelvű álláshirdetésekre (és csak azokra).

- A borítóképen való reklámozás csak az adminok engedélyével lehetséges. Ha ilyesmit szeretnél, egyeztess velük!

- A csoporthoz bárki hozzáadhat tagokat. Arra azonban figyelni kell, hogy ha valaki meghív valakit, akkor felelősséggel tartozik érte. Ez annyit jelent, hogy ha a meghívott szabálytalanságot követ el, akkor a meghívó is büntethető. Reméljük erre végképp nem lesz szükség.

A szabályok nem ismerete nem mentesít a betartásuk alól. A csoport folyamatos adminisztráció alatt áll. Aki nem rendeltetés szerűen használja a csoportot, kérdés nélkül törölve lesz.

Kívánunk mindenkinek sikeres álláskeresést!