Anime and Manga fans - Bulgaria

ПРАВИЛА НА ГРУПАТА:
1. Препоръчително е това, което публикувате да е свързано по някакъв начин със същността на групата - аниме, манга, японски игри и музика, цялостна култура от Япония. Позволени са и техните корейски еквиваленти, но не прекалявайте с тях, особено с к-поп (има групи за тези неща, пишете си ги там).
2. Забранени са комерсиалните реклами, които нямат нищо общо с темата.
3. Всякакви cancerous post-ове и repost-ове (на post-ове от преди около месец максимум) не се допускат. Преди да пуснете даден пост/картинка/видео от друга фейсбук група или страница, както и сайтове, се убедете, че това, което пускате, не е пускано вече.
4. Не правете спойлери на другите членове на групата. Ако искате да обсъдите нов епизод или цялостно впечатление от дадено заглавие, говорейки за ключови моменти, то предупредете за това с нещо от типа на *СПОЙЛЕР* в началото на поста си. Не качвайте към постовете си и картинки/видеа, които показват ключови моменти, които също могат да спойлнат на другите.
5. Не се позволява пускането на теми с прикачени към поста картинки/видеа от категория 16+/18+ (видими интимни части, креватни гимнастики и други), gore. Присъствие на такива може да има само в коментарите, но в разумни граници.
6. Забранява се спаменето от един човек на групата с постове. Ако имате нещо за споделяне, направето го в един пост, а не в 50 поста за един час.
7. Забранено е искането на източника на изображение/gif, освен ако google и iqdb не дават резултати. Системни нарушения и питаници веднага, след като някой е отговорил на въпроса за източника (тоест, питащият не си е направил труда да прочете) ще доведат до временно премахване от групата.
8. Когато искате препоръка за аниме/манга, се конкретизирайте какво точно искате като жанр, епизоди, тематика. Споделянето на аниме лист с това какво сте гледали, ще помогне да получите добри препоръки. Въпроси като "дайте да гледам някакво аниме", без да се конкретизирате изобщо, може да доведе до премахването на поста ви.
9. Всякаква простащина и липса на възпитание няма да се толерира. Ние сме анимари, а не чалгари. Системна простащина ще ви помогне да напуснете перманентно групата.

*** С неспазване на правилата, рискувате да ви бъдат изтрити темите, а вие самите да бъдете отстранени от групата.

*** Ако ви е приятно в групата ни, помагайте ни да я държим в приличен вид, че да могат и другите да си прекарват добре в нея. Това е възможно не само със спазване на правилата. Сигналите ви за нарушения в групата (било чрез бутона за репорт или съобщение на лично на някой админ) ни помагат доста.