Albanian Resistance (Head Quarters)

Kemi lulezuar ne lule plotngjyreshe nga gonxhet qe ishim dhe do behemi akoma me te plote e epshndjelles. Vazhdoni te leshoni aromen tuaj ne gjithe Shqiperine. Te zbukurojme Tiranen e te helmojme kundershtaret qe vertiten si bleta rreth nektarit. Puc