Backyard Ultra Viking challenge

Backyard Ultra Viking challenge
Et annerledes, sosialt og spennende løpskonsept.

Dato for løpet i 2015 er enda ikke satt
Det skal løpes en småkupert runde på ca 6.5 km hver hele time. Alle som ikke klarer å starte på neste runden hver hele time er slått ut og henvises til «after run» lokalet for å heie på de resterende deltagerne. Siste løper som kan starte vinner, dog er det satt maks 12 runder slik at om det er flere deltagere igjen på siste runde vil første deltager i mål kåres som vinner.
Det gjelder derfor å legge opp et smart løp, løper du fort kan du nyte en pause før neste start, løper du rolig sparer du energi – taktikken er opp til deg!
Løpet er inspirert av Viking tiden da Sandefjord er stedet der Vikinger en gang regjerte! Alle som starter løpet er å anse som Treller (ufri mann/slave) helt til deltageren passerer Ultra distanse (mer enn marathon) og kåres da til ekte Viking. Vinner av løpet blir da selvsagt hedret som Viking Konge/Dronning!
Vi legger opp til at det skal være et sosialt arrangement med lav deltagerterskel, om du deltar kun for å løpe 1 runde, klare flere runder en naboen eller stålsetter deg for seier er opp til deg.

Sted:
Runar
http://kart.gulesider.no/?index=yp&id=84226008&query=Runarhallen

Praktisk info:
God parkering
Garderobe m/dusj
«after run» selskapslokale
Deltagelse på eget ansvar
Mat/næring (mer info kommer)

Premiering:
Deltagerpremie til alle som har fullført min 1 runde
Lodd trekning blant alle deltagere som fullfører min 1 runde
Premie til alle som løper ultra distanse eller mer
Vinner premie (info kommer)