JamPot Jamsessie Meevaart

WAT IS JAMPOT EN WAT ZIJN DE SPELREGELS?

JamPot is hét open jam...sessiepodium van de Indische Buurt - door muzikanten - voor muziekliefhebbers. Iedere eerste vrijdag van de maand spelen we pop, fusion, jazz, covers en wereldmuziek. JamPot is een jamsessie: je kunt komen meedoen met de basisband en/of samenspelen met overige aanwezige muzikanten. Wil je meedoen met deze sessie, geef dit dan vooraf aan via een bericht op deze Facebooksite.

Het evenement is gratis voor alle bezoekers en loopt van 19.30 tot 22.00 in de theaterzaal van De Meevaart, Balistraat 48A, 1094 JN, Amsterdam. De Meevaart is goed bereikbaar met trams 3, 7 en 14 en is rolstoeltoegankelijk.

JamPot is een maandelijks terugkerend bewonersinitiatief, elke 1e vrijdag van de maand, georganiseerd door René Janssen, Kars Gotschall en vrijwilligers en wordt ondersteund door de Meevaart en stadsdeel Oost. Kijk op Facebook JamPot, op Buurtbalie.nl of op Meevaart.nl voor actuele informatie.

Vanaf 4 september 2015 zijn we er weer, elke eerste vrijdag van de maand. Dit seizoen is er nog een JamPot op vrijdag 3 juli, 19.30 – 22.00, De Meevaart, Balistraat 48A, Amsterdam Oost. De Meevaart is rolstoeltoegankelijk, makkelijk bereikbaar met de trein via station Muiderpoort en met de trams 3, 7 en 14.