Albanian in Austria

Mir se vini ne ˮ Albanian in Austria „
Qëllimi i krijimit të këtij Grupi është:

- Krijimi i Kontakteve me Koleg dhe bashkatdhetar nga Qytete / Shtete tjera.
- Studimet ne Austri, Info rreth Drejtave STUDENTAVE si: Viza, e drejta e Punes,
- Shkëmbime Informatash rreth aktivitetev / ngjarjeve te ndryshme,
- Punë, Bashkpunim, Përkrahje,
- Këtu do Diskutohen, shqyrtohen Tema nga më të ndryshmet; Studentore, Profesionale, Argëtuese etj.

- Anëtar të këtij Grupi janë: Nxënësa, Student/e si dhe Bashkatdhetar me Profesione të ndryshme (Prof, Mag. Perkthyes, Arkitekt, Ekonomista, IT, Shkrimtar, Teknik, Biznesmen, Zanate etj.

- Secili prej jush mund të Postoj në ketë Grup: Tema, Foto, Reklama, Info etj.

Mirësjellje dhe Respekt.

Me Respekt,
Shqiptarët në Austri