Ajkai bababörze játékok, bútorok, kozmetikumok, pelenka..

Csak Ajka és környékbeli anyukák jelentkezését várjuk, akik megunt játékait, babacuccait szeretnék eladni, esetleg csereberélnének. Ez a környékbeli családok virtuális piactere :) A ruhákat ne itt hirdesd, töröljük azokat az albumokat, amikben ruhák vannak!!!

Bababörzékkel kapcsolatos infó: http://ajkaibababorze.hu/

SZABÁLYOK:
A szabályok a csoport érdekeit szolgálják, az ADMINOK dolga pedig az, hogy ezt felügyeljék! Azért működik ilyen jól a csoport mert, vannak szabályok!

>Reklám jellegű kiírásokat, képeket,más csoportok reklámozását, stb., csak az ADMINOK engedélyével lehet megosztani.
Ellenkező esetben töröljük a személyt a bababörze oldalról!

>Mindenkinek csak 1 darab saját felhasználónévvel ellátott mappája lehet,és abba töltheti fel képeit . Nem az üzenőfalra, mert ott a feltöltőt töröljük figyelmeztetés nélkül (első pár alakalommal még nem véglegesen)!!! Akinek nem a saját neve van az album címénél, azt az albumot indok nélkül töröljük! Csak 1 albumod lehet! Mindenki ellenőrizze mielőtt törlésre kerülne!

>Minden feltöltött termék mellé kötelező feltüntetni az árat és méretet,különben törölni fogjuk a terméket!!!

>PRIVÁTBAN NINCS FOGLALÁS csak kép alatt a konfliktusok elkerülése miatt!!!Részleteket meg lehet beszélni privátban.

>Ha eladtál valamit akkor töröld a képét az albumodból!

> Ha érdeklődsz egy ruha/játék után, és mégsem kell, jelezd vissza. (pl. köszi, köszi kicsi...stb)

>A sorrendet tessék betartani az első érdeklődőé a lehetőség mindig,az elsődleges vásárlás joga, még ha csak egy kérdőjelet is ír oda, akkor is! Ha neki még sem kell, KÖTELEZŐ odaírni,hogy más is lehetőséget kapjon,ne kelljen napokat várnia a következő érdeklődőnek,és az eladónak!

>Egy meghirdetett terméknél mindig az első hozzászólóé a vásárlási elsőbbség. Amennyiben az első hozzászóló egy másik tag nevét említi meg a hozzászólásban, akkor a megemlített tagé a vásárlás előjoga.

>Mindenki csak 3 terméket oszthat meg egyszerre, naponta délelőtt egyszer, és délután egyszer,ebbe beletartozik az album megosztása is. Az 3-nál több megosztás törölve lesz!!!!
A közös mappákat bármennyiszer meg lehet osztani.

>Figyeljünk oda egymásra,mindenki érdeke,hogy a szabályok be legyenek tartva!!
Akik nem tartják be a szabályokat, akik konkurens csoportot hoznak létre, akik privát üzenetben fenyegetőznek, töröljük az oldalról!

Admin:
Tomor Renáta, Vicky Rezneki,Ajkai Mindenes Piac