Game of Thrones - Albania

Ky grup eshte krijuar per te gjithe fansat e serialit Game of Thrones dhe per fansat e A song of Ice and Fire. Shpresoj tja kalojme sa me mire te gjithe, ne shoqerine e njeri tjetrit :)
RREGULLORJA
1- Nuk lejohen (fshihen) Postime te tipit :
a) Reklamime faqesh/grupesh
b) Spoilera te ndryshem (vetem kur ato paralajmerohen ne fillim te postimit)
c) Qe nuk kane lidhje me temen
2- Secili anetar duhet te tregoje kujdes ne fjalet qe zgjedh ne komunikimin me te tjeret. Per cdo fyerje apo mungese respekti ndaj pjesetareve te grupit merret nje paralajmerim. Nese kjo perseritet serish, merret ban (a.k.a banhammer strikes)
3- Secili anetar mund te hape tema, te diskutoje, te vendose se bashku me te tjeret per takime dhe t'ia kaloje mire :D
4-Cdo dite te premte, per te shmangur zenka te pakuptimpta si dhe per te degjuar zerin e cdo anetari, ne oren 21:00 deri ne 21:30 administratoret e grupit do te diskutojne me anetaret mbi ankesat apo idete dhe sugjerimet qe kane.