ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΤΙΝΟΥ.ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ

ΕΛΛΗΣ16 ΚΑΙ ΚΑΝΑΡΗ
Σχετικές πληροφορίες ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ.ΝΤΙΝΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ.
Προσωπικές πληροφορίες Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ.ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ.
ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ,MARKETIΝG KΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ.
ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗ Δ.Ε.Η .
Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΑ Π...ΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΑΤΕΛΩΝΤΑΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΕΩΦ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Α4 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΛΕΣΒΟΥ,ΧΙΟΥ,ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΙΛΚΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΙΛΤΙΔΗ.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΟ-Δ.Ε.Η,ΔΑΚΕ-Δ.Ε.Η,ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.
ΕΞΕΛΕΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΑΦΝΗΣ ΤΟ 2002. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ.
ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΦΝΗΣ.
ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΩΡΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ GOLD GREST ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ ,ΦΥΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ,ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΦΥΤΕΥΣΗ ΕΠΟΧΙΑΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ.ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ .
ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ,ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΩΣΤΕ Η ΔΑΦΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ.ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΙΡΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΔΑΦΝΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
ΕΚΑΝΕ ΘΕΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΗΤΕΡΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.
ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣΔείτε περισσότερα
Διεύθυνση email nikosntinos@yahoo.gr
Τηλέφωνο 2132085531