Japansk Spisshund

Hei Alle Medlemmer! :-)

Denne gruppen er for alle som har, har hatt, vil ha eller kjenner noen som har, eller bare synes Japanske Spisshunder er utrolig fine dyr! :)

Her kan det deles bilder, historier, erfaringer og stilles spørsmål om det meste.


Grupperegler pr. 19.06.2014

1. Se over det du skal poste, før du poster det

2. Direkte angrep mot privatpersoner er ikke godtatt. Hold en positiv tone og vær saklig i diskusjoner. Prøv å unngå å komme med påstander hvis du ikke har sjekket at dine fakta er rett. Egne erfaringer er selvfølgelig lov og komme med.

3. Respekter at alle har forskjellige meninger, erfaringer og interesser rundt sin egen hund

4. Salgsannonnser og egne innlegg som viser til privat salg av utstyr eller dyr tillates ikke. Dette kan heller skje på ens egen private side. Hvis derimot en privatperson spør om noen vet om valper til salgs, eller ber om råd om f.eks utsyr, så er det lov til og svare med annonser, og salgssider. For rasen sin del henviser jeg alle som ønsker og selge eller kjøpe valper, til og ta kontakt med Norsk Japansk Spisshund Klubb. De har en egen facebook-side for betalende medlemmer, eller du kan besøke dem på hjemmesiden http://japansk-spisshund.net/NO/

5. Ta hensyn til Lov om Opphavsrett og Åndsverksloven når det gjelder bilder og tekst som blir lagt ut her. Skal du kopiere noe så spør om eiers tillatelse til dette.Administrator tar beslutninger på vegne av gruppen.

Gjentagende advarsler til personer fører til utestenging fra gruppa.

Mvh Administrator