Анти руските монополи и руската мафия, лукоил, газпром и др.

Бягайте милички, бягайте от България и оставете извергите да се избият едни други...
-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\--\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\- от Гюлшен АХМЕДОВА Дълго сдържах в себе си това, което искам да кажа, защото в гнева си човек казва неща, за които после съжалява. Мислех много и реших, че трябва да изкажа всичко това, защото АЗ ПРОТЕСТИРАМ.
Протестирам срещу това да се ограбва тази малка и красива България по брутален начин от същества, които ги обединява алчността, безпринципността, безумието и липсата на достойнство. Протестирам срещу липсата на бъдеще за децата ми в България, защото такова има само за тези, които имат много пари.
Протестирам срещу това онкоболни, пенсионери и деца в инвалидни колички да се молят за средства за оцеляване, докато други пръскат народни пари за луксозни хотели и почивки в екзотични страни.
Протестирам срещу това да гледам как повечето политици се сещат за обикновения човек само по време на избори и после го захвърлят като мръсен парцал. Протестирам срещу това да се насажда етническа омраза, защото подобни действия са разбираеми от политическа гледна точка, но са антидържавни и антихуманни.
Протестирам срещу това да се втълпява на обикновения българин, който няма контакт с обикновения турчин, че аз, след като съм туркиня, съм неграмотна, проста и ходеща по клоните на дърветата.
Протестирам срещу безумното кадруване и назначаването на възлови места на хора, които са срам и позор за човешката раса.
Протестирам срещу безпардонното поведение на някои политици, което граничи с лудост. Протестирам срещу превръщането на моя роден град в място, където от сутрин до вечер витаят политически интриги и думички като чест, достойнство и съвест са абсолютно непознати на хора, които смятат себе си за недосегаеми.
Протестирам срещу това в кандидат депутатските листи да намират място хора, които са пропуснали началното си образование и когато започнат да говорят, човек предпочита да е глухоням.
Протестирам срещу това политици да ми налагат как да мисля, как да говоря и как да живея. Протестирам срещу всичко написано. И какво от това? Нима някой ще ме чуе или дори да ме чуе, нима нещо ще се промени? Не, няма. Но аз ще продължавам да протестирам с думи и начин на поведение. Защото искам да живея в една мирна и без етническа омраза България. Искам децата ми да имат приятели българи, турци, помаци, роми и т.н. Искам те да не се страхуват за бъдещето си. Искам всеки свободно да изказва мнението си, без да се страхува, че ще остане без работа. Искам честността, човещината и достойнството да не отстъпват пред арогантността, алчността и духовната нищета...Не знам дали в моя земен живот ще мога да видя всичко това. Но ми се иска да вярвам, че децата ни ще живеят в общество, в което няма да има протестиращи...' Гюлшен АХМЕДОВА