Alcatel Lucent Swedish User Group

ALESUG är förkortningen av Alcatel Lucent Enterprice Solutions UserGroup, men den svenska föreningens namn är Alcatel Lucent Swedish User Group.

Föreningen har idag drygt 60 medlemmar i form av olika företag och organisationer som har gemensamt att man använder en Alcatel Lucent telefoniplattform.

En gång om året arrangerar föreningen ett givande och inspirerande seminarie där även partners medverkar. På seminarierna ges möjlighet att träffa andra användare i alla nivåer som man kan diskutera lösningar, tips, problem etc. Vi brukar ha "kundcase" och olika talare och andra intressanta inslag. En trevlig och god middag samt någon underhållning som skapar bra kontakter och relationer mellan föreningsmedlemmarna.

Facbook-gruppen är till för att enkelt kunna hålla dialog kring de frågor som berör oss som medlemmar i föreningen. Ställ frågor, ge svar, ladda upp filer som är relevanta. Det behöver förstås inte enbart handla om A-L eller A-L: s produkter!

Gruppen är ENBART öppen för slutkunder, alltså inte för Alcatel-Lucents personal eller någon av Integratörerna eller deras personal, just för at dialogen skall kunna vara öppen.