Newcastle United Bulgaria

Феновете на Нюкасъл са преживели години в радост от успехи, редувани с тежки моменти на провали. Пропаданията обаче не разочароват силните духом привърженици на "черно-белите". Понякога загубите са ужасни, но честта да бъдеш едно от "джордита", те кара да вдигнеш глава, да се изправиш гордо и да пееш в подкрепа на твоите хора.
Страстно, следван навсякъде от своите поддръжници, отборът от северния град е чудесен пример за това как спортът обединява хората.
Да си фен на един от най-непредсказуемите тимове в Англия е оправната кауза!
В сегашната реалност феновете нямат нереалистични очаквания. За тях всеки мач в Премиършип е дерби, което носи емоции, различни от сивото ежедневие. А в града Нюкасъл определено не се случват много интересни неща. По-голямата част от мъжете работят в мините или предприятия, времето е мрачно, дъждовно и студено дори за Албиона.
Но каквото и да се случва, връзката между фенове и отбор ще остане силна. Без своя любим Нюкасъл, фенът е никой. Затова в добри и лоши времена ще подкрепя отбора си до последната минута. И под проливния дъжд на "Сейнт Джеймсис Парк", вперил поглед в небето над Северна Англия с пълно гърло ще запее "We are the Geordies!". Да, приятели, няма по-щастливи и горди хора от жителите на Нюкасъл. Те са верни до гроб на своя отбор!