Johnson Controls -Operatori

ВИДОВИ НА ПЛАТА !!! Кромид плата: Ја гледаш, ја земаш и почнуваш да плачеш.
Кучка плата: Не ти помага во ништо, од нејзе само страдаш.
Диета плата: Те тера да јадеш се помалку и помалку.
Атеистичка плата: Се сомневаш во нејзинито постоење.
Волшебничка плата: Ќе направиш неколку потези и ја снемува.
Плата бура: Незнаеш кога ќе дојде, ниту колку ќе трае.
Црн хумор плата: Се смееш за да не заплачеш.
Конзервативна плата: Ти ја одзема инспирацијата.
Импотентна плата: Кога највеќе ти треба, те остава на цедило.
Менструална плата: Доаѓа еднаш месечно и трае околу 4-5 дена.