Albanian Plis Challenge

Ka kohe qe po flitet ne rrethet sociale (shqiptare) per te caktuar nje date si festa e Plisit. Festa e Flamurit (Panvaresise) eshte dita natyrale per te. Komuniteti shqiptar ne Firence ka vendosur te festoje festen e Plisit ne diten e flamurit. Prandaj, çdokush te vendose nje foto me plis ne koke si foto profili ne fb dhe pastaj ta vendosi ne faqen Albanian Plis Challenge dhe te bej nje "Challenge" dikujt tjeter.