SHES BLEJ APARATE DHE KAMERA

Blije atë që të duhet! - Shite atë që nuk të duhet !
Per ata per...sona qe duan te shesin apo te blejne paisje te ndryshme elektronike si Kamera ,Aparate ,Lente apo ç'do Aksesor tjeter...