Macedonian Gamers/Македонски Гејмери

ОБАВЕЗНО прочитајте ги правилата на групата доле...
Значи оваа група е наменета за да прашате се што ви е нејасно во врска со гејмингот,компјутерите и кој знае да помогне. Кога сум online ќе гледам јас да им средам на сите тие што не им е помогнато во постовите.
ПРАВИЛАТА се следниве:
ЗАБРАНЕТО е: Пцуење, Рекламирање Counter Strike сервери,SAMP или било кои други, Рекламирање Facebook Страни, Беспотребно вреѓање, Политика, Забрането постирање слики во кои треба да се оцени Desktop или колку е јак компјутерот, а посебно Мinecraft слики.
И забрането е постирање статуси кои се надвор од темата за гејминг или компјутери. Заебанции или тролање може за да се нашалите али одкако прво ќе му се помогне на членот, и се разбира да биде без ничија навреда !
Доколку некој не ги почитува правилата само тагнете ме мене или Виктор Костески во коментар ние ќе средиме.
ТОА Е СЕ ДЕЧКИ, УЖИВАЈТЕ ДРУЖЕТЕ СЕ, ПОМАГАЈТЕ СЕ, НЕМОЈ ДА СЕ КАРАТЕ, БИДЕТЕ СЛОЖНИ.