Amerikai Staffordshire Terrier ..::HUNGARY::..

A csoportot azzal a céllal hoztuk létre, hogy a bull típusú terrier (amstaff-, pitbull-, staffbull-, bull terrier és keverékeik) kedvelőinek teremtsünk egy közösségi oldalt, ahol feltehetik kérdéseiket, megoszthatják tapasztalataikat, eredményeiket, fotóikat és minden egyéb információt, ami érdekelheti a kutyusok szerelmeseit.

Csoportunk semmilyen formában nem támogatja a kutyák kereskedelmét, ezért az ilyen célú bejegyzéseket valamint azokat a tagokat, akik kipostolták el fogjuk távolítani.

Hirdetésnek minősül:

- eb/ek képe/i eladó x összegért xy-nál lehet érdeklődni (ha kommentbe írod a kép alá, akkor is annak minősül).

- eb/ek képe/i tervezett illetve megtörtént párosításról (mivel ráutalás arra, hogy kölykök kaphatóak, ott, ahonnan be lettek osztva).

- fedezési felhívások, melyben szukát/kant keresnek, illetve ajánlanak fel fedezés céljából akár pénzért, akár ingyen.

- lehozott almok képei,melyek aktuálisan megtalálhatóak a postolónál.

- „tenyésztőt keresek” postok

Természetesen ez alól kivételt képeznek a fajtamentők, illetve egyéb szervezetektől, segítőktől érkező megosztások, melyek a mentett kutyák ideiglenes, valamint végleges gazdához való kerülését segítik elő.

Valamint nem toleráljuk azon postokat,melyek más csoportokat reklámoznak és annak tagságára buzdítanak, mivel ezen csoportok belső szabályai ütközhetnek a mieinkkel.

Csoportunkhoz valós személyeket adunk csak hozzá (Nick nevek mögé bújt egyéneket nem). Akik ilyen nevekkel már tagok természetesen azokra nem vonatkozik, bár örülnénk, ha a polgári nevükön szólíthatnánk őket.

Csoporton belül kérnék mindenkit, hogy adja meg a tagoknak a megfelelő tiszteletet, ami minden tagnak oda-vissza kell, hogy működjön.Valamint nem toleráljuk a vulgáris megnyilvánulásokat,egymás kutyájának lenézését és sértegetését a következménye egyszeri figyelmeztetés, majd kizárás.

Adminjaink igyekeznek a fentiek alapján a legjobb tudásuk szerint moderálni az oldalon. Kérünk titeket, amennyiben valamely moderációval kapcsolatban kérdésetek illetve ellenvetésetek merülne fel, azt privát üzenetben jelezzétek az akkor épp online lévő adminnak.

Valamint kérnénk minden tagot, hogy a csoportba az üzenőfalat NE használják úgy,mintha a sajátjuk lenne! (napi több selfie,hírdetések megosztása,ruhák kirakása stb)

Ahol megjelenik a "POSZT LEZÁRVA" nevű kép,az azért történik,mert elfajult egy vita.Ha valaki ezek után a poszt alá kommentel és tovább vitázik az AZONNALI KIZÁRÁRSRA KERÜL A CSOPORTBÓL!
Megértéseteket köszönjük, és bízunk benne, hogy a csoport továbbra is egy baráti, egymást támogató közösségként fog működni, melynek középpontjában a kutya áll.

Csoportunk NEM csak fajtatiszta kutyusos tulajokat lát szívesen,hanem a keverék kutyussal rendelkezőket is! :)
De továbbra sem támogatjuk a szaporítókat!

Köszönjük a megértést!
Üdv.: Adminok