Olof Palme International Center - Albania Programme

18 Dhjetor 2014 - Diten e djeshme ne nje ceremoni speciale te organizuar nga Organizata Rinia Studentore ne ambientet e Ministrise se Kultures, Lidershipi i te Rinjve te Tiranes u nderua me cmimin "PARTNERI I VITIT". Cmim ky i cili nxit akoma dhe me teper Lidershipin per te qene partneri dhe mbeshtetja kryesore per cdo Organizate Rinore ne Tirane dhe ne te gjithe Shqiperine Falenderime pa fund shkojne per te gjithe stafin e ORGANIZATA RINIA STUDENTORE