‫South-Korea in Hungary! ۩ Dél-Korea Magyarországon! ۩‬

Egy olyan hely ahol minden Koreáról szól!

A csoport főként Magyar nyelven beszélő, Koreai-élet, sorozatok, étel, és minden Koreával kapcsolatos rajongó illetve érdeklődő számára jött létre!
►►Csoporttörvény


-Ha netalántán téves információk kerülnének közzé,elnézést kérünk a megosztó nevében is !


-Megpróbáljuk fenntartani a rendet a csoportban, és kiszűrni azokat akik megpróbálják félrevezetni a megosztott dolgaikkal a csoporttagokat !


1. § -A csoportadminisztrátorok s a csoporttagok sértegetése, alázása vagy viták kezdeményezése, illetve fenyegetése bekövetkezne, ez esetben a csoportból az adott tag törlése illetve tiltása is létrejöhet!2. §- Egy adott sorozatról vagy adott szereplőiről akár milyen szerepben is játszanak, kulturálatlan ocsmány és erőszakos szavakkal való illetése szigorúan tilos, megszegése tiltással jár!3. § Egy adott a sorozattal kapcsolatban az a tag aki előzményeket s a televízióban még nem sugárzott részekről ad ki információkat , végleges kitiltással nézz szembe a csoportból!


4. §-A csoporttagokat más ugyanazon sorozattal kapcsolatos csoportba való átcsábítása szigorúan tilos, e csoporttörvény megsértése kitiltással jár !

-Ha bármi kérdésetek illetve problémátok lenne nyugodtan fordulhattok hozzánk !


► Ezek a Csoporttörvények fontosak a csoport számára, hogy fent lehessen tartani a harmóniát és a rendet!

Mindenkinek jó szórakozást Kívánok!


Damu Ádám
۩Adminisztrátor۩