Inzichten, Opvattingen en Meningen (Suriname Politiek)

Ls. het starten van deze groep is noodzakelijk omdat onder verschillende groepen die zijn aangemaakt op Facebook het bijna niet meer mogelijk is om te kunnen discussiëren of een mening te mogen geven.

- Er wordt getracht in deze groep Inzichten, Opvattingen en Meningen (Suriname Politiek), nationalisten die met hart en ziel positief willen opkomen voor de gehele natie. Heb je respect voor de republiek Suriname, de Surinaamse vlag en de Surinaamse President;

- Heb je behoefte om je te uitten, gericht op de ontwikkeling en opbouw van ons geliefd land....IN ALLE OPZICHTEN. Dan ben je van harte welkom.

Bij het niet naleven van de punten hier onder zal de persoon of personen in kwestie 3 dagen een pauze krijgen voor bezinning. Lukt dat niet dan heb je kans uit de groep te worden gezet of verwijdert of geblocked worden.

In deze groep is het volgende verboden:
- OFF-TOPIC reageren
- Beledigend / respectloos zijn naar de president van de Republiek Suriname; kritiek mag;
- Beledigend / respectloos zijn naar volksvertegenwoordigers van de Republiek Suriname; kritiek mag;
- Op elkaar schelden;
- Elkaar uitlokken;
- Geen bijnamen;
- Niet haat zaaien of negatief bezig zijn;
- Topics uit andere groepen met naam en toe naam te posten;
- Dubbele topics of ze meermalen plaatsen;

Wat wel altijd mag:
- Je bent vrij om wat voor plaatje dan ook te gebruiken als profielfoto;
- Kritiek op de bestuurders mag altijd binnen de regels van wet en recht;
- Onderling elkaar corrigeren;
- Constructieve kritiek is nodig, want zonder kan er geen vooruitgang zijn;

Een ADMIN kan en mag geen deel zijn van een conflict, anders kunnen er geen maatregelen genomen worden op personen in kwestie die een conflict hebben veroorzaakt.

Op dit moment is er 1 admin voor deze groep en 3 tijdelijke, die alles zullen besturen en zorgen dat dit forum een voorbeeld zal en mag zijn voor allen die er al zijn. En met onze hulp zorgen jullie er zelf voor!

Iedere Surinamer die het met zijn land meent, is nodig om de achterstand die de natie heeft weg te werken. Maar ook zei die bereidt zijn een wezenlijke bijdrage te willen en kunnen leveren.

Als de admin ook deel is van het conflict is hij/zij niet gerechtigd maatregelen te nemen tegen de persoon in kwestie. Dit voorkomt belangenverstrengeling.

woensdag, 9 april 2014