Kelab Badminton Amatur Malaysia ( BadAM )

Terima Kasih Semua dan Selamat datang ke Kelab Badminton Amatur Malaysia ( BadAM ). Penyertaan adalah terbuka untnk rakyat Malaysia utk saling berkongsi pengalaman dan skill di samping mengeratkan siratulrahim.

Sejarah BadAM “ Mahdzer Rahmat”
cuma secara sejarah perkataan "badam" dipilih dalam satu sesi kursus jurulatih badminton oleh saya, Razis shamsudin (penang) dan jurulatih Shukri, kalau tak silap aku pada tahun 2009 la.
perkataan Badminton Amatur Malaysia juga atas cadangan saya sebelum ini. Pada awalnya perkataan tersebut digunakan sewaktu dulu tahun 2006-2011 sewaktu saya masih aktif sebagai player, pengurus dan coach...UTHM.. tapi sekarang tidak coach dan pengurus, hanya pemain dan dah tua.... Sebenarnya ada misi tersirat BadAM ini....
.
.
19 hb ni saya akan bertemu Dato' Misbun atas kunjungan kerhormat UTHM untuk memberikan Ijazah Kehormat bagi Dato' Misbun.... itu juga salah satu agenda BadAM untuk projek 10 -20 tahun akan datang.
.
.
*(UTHM)Universiti Tun Hussein Onn Malaysia.... di Batu Pahat Johor.
.
.
sebenarnya kita juga telah ada akademi dan team di batu pahat. Sekarang saya sendiri ada buat akademi utk kanak2 di parit raja, selepas itu saya ada buat beberapa klinik di sekitar sini... dewasa. berkongsi.... kita juga ada connection dengan beberapa state player, ex-bam, indonesia player cuma mereka x aktif online.
.
.
fasa saya sebagai pemain telah tamat, fasa jurulatih juga sedang dilakukan. dan juga kita sedang fasa pembangunan. Apa yang berlaku kuasa Allah yang penting kita berusaha... kerana 10-20 tahun akan datang moga2 kita dapat bawa ke world class.. kalau tak kita pun, mungkin generasi anak2 kita.
.
.
ia hampir serupa dengan program Nicol David 20 tahun lalu tapi ia diharapkan lebih baik... Setakat ini apa aktiviti badam merupakan sesuatu yang baik. Alhamdulillah


----------------- SYARAT & PERATURAN -----------------------
# # Posting Rules #
1. Post perkara yang berkaitan dengan sukan badminton dan kelab.
2. Kata-kata kesat dan tidak senonoh tidak dibenarkan. Jika admin mendapati komen tertentu dianggap serangan, admin mempunyai kuasa untuk memadam kata-kata yang ditulis dan memberi amaran melalui PM kepada pesalah.
3.Sila menghormati ahli-ahli lain yang mungkin perkataan itu menjadi sangat menyakitkan hati terutama wanita dan ahli lebih usia (mereka dengan isteri-isteri dan anak-anak).

-----Peraturan Menjual / Membeli -------
# # Memjual Peralatan Badminton dan Barangan sukan sahaja #
1. pihak BADAM/admin tidak bertangjawab segala urusan jualbeli, antara penjual dan pembeli
2. tidak dibenarkan iklan berulang kali, dengan tujuan untuk menaikkan iklan anda.
3. iklan satu barang sahaja yang berbeza.
di harap semua ahli dapat memberi kerjasama..

MAJU LAH SUKAN UNTUK NEGARA.


TQVM
Mahdzer Rahmat