Focșaniul meu

Fără reguli, nu se poate. Aşadar:

(1) Introducere

1. Grupul poate fi utilizat gratuit de către orice persoană care este acceptată şi respectă regulamentul.

2. Din momentul înregistrării, fiecare membru va trebui să respecte regulamentul de utilizare. Încălcarea acestuia poate duce la restricţionarea accesului.

3. Necunoaşterea regulamentului nu poate fi folosită drept scuză pentru încălcarea acestuia.

4. Toţi membrii înregistraţi trebuie să înţeleagă că utilizarea grupului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de către Focşaniul meu.

(2) Interdicţii pentru membri

Membrilor le sunt interzise următoarele acţiuni:

1. Utilizarea unui limbaj trivial, utilizarea de cuvinte obscene, atacul la persoană, jignirea altor membri, postarea de mesaje cu caracter rasist, etc. Administratorii îşi rezerva dreptul de a şterge orice subiect care conţine astfel de termeni, eventual să îl (îi) suspende pe cel (cei) implicaţi în folosirea vulgarităţilor. Sunt interzise jignirile şi certurile între membri.

2. Crearea de mai multe conturi de către acelaşi utilizator. Administratorii au dreptul de a şterge conturile dublate şi de a restricţiona accesul. Noi promovăm calitatea, nu cantitatea.

3. Trimiterea de mesaje nesolicitate cu caracter comercial, politic (spam) sau care nu au legatura cu subiectul acestui grup.

(3) Drepturile şi obligaţiile administratorilor grupului

1. Administratorii au obligaţia de a îndruma şi sprijini membrii, la cererea membrilor sau la iniţiativa lor în utilizarea corectă a grupului şi de a soluţiona eventualele probleme pe care le pot întâmpina membrii in utilizarea grupului.

2. Administratorii au dreptul de a şterge orice mesaj care nu respectă regulamentul şi de a restricţiona accesul în grup pe o perioada nedeterminată membrilor care încalcă regulamentul.

(4) Responsabilităţi

1. Nu suntem „grammar nazi”, dar dorim ca mesajele care apar în acest grup să fie scrise corect gramatical. În cazul în care nu accepţi critici constructive şi nu doreşti să fii ajutat, continuând să publici mesaje scrise greşit din punct de vedere gramatical, administratorii au dreptul de a-ţi restricţiona accesul.

2. Grupul reprezinta doar o platformă de postare a mesajelor, iar responsabilitatea asupra conţinutului acestora revine autorilor.

(5) Prevederi finale

1. Regulamentul de utilizare a grupului a fost reactualizat la data 06.09.2012.

2. Prin postarea de mesaje pe grup membrii îşi asumă răspunderea de a respecta Regulamentul de utilizare al grupului.

3. Orice membru căruia i s-a restricţionat accesul poate reveni în grup în momentul în care se hotărăşte să respecte regulamentul. Dacă unui membru i se restricţionează accesul de două ori, a treia oară nu mai este primit aici.

Recomandări:

1. Nu folosiţi majuscule în exces.