CSGO ALBANIA PLAYERS

Krijuam ket grup duke pare interesin ne rritje cdo dite e me shume per CS GO, ketu jane te gjithe shqiptaret qe e luajne kete loje te mrekullueshme, per te diskutuar dhe per tu argetuar pse jo edhe nai cm vs njeri tjetrit.Cdo gje te re ne lidhje me eventet brenda shqiperise ne fillim do e gjeni ketu. HF GL per te gjithe CS GO GAMERS.
PS: Nuk lejohen ofendimet dhe ironirat tek ky grup perndryshe kuptohet qe ju nuk e gjeni veten mire me ne, keshtu qe duhet te largoheni.