Kähler Design - Køb, salg, bytte og inspiration

***Der lukkes igen nye medlemmer ind i gruppen , MEN BEMÆRK, at ...der er no mercy herinde . Gruppen er så stor nu og der er ikke plads til folk der håner eller sviner hinanden til, der er ikke plads til folk der ikke følger reglerne, og der er ikke plads til negative mennesker, så der bliver sorteret fra med hård hånd og jeg vil ikke sidde og forklare alle bortviste , bagefter i private beskeder, hvorfor de er røget ud, den må de/i kunne regne ud selv ... ***

***Man må IKKE kopiere og bruge vores billeder hverken folks private eller dem der tilhører gruppen under diverse mapper, da de er lavet specielt til gruppen***

*** Regler og beskrivelse for gruppen ***
Denne gruppe er for alle os som elsker Kähler Design.
*BEMÆRK* - læs altid fastgjorte opslag , som det første , det giver god vejledning til sikker handel, samt beskriver regler mm.
Vi har ganske få regler i gruppen. Reglerne står bla. under fastgjorte opslag. Der udover er der en admin-mappe hvor i der er nogle billeder, som man kan klikke på og læse mere om hvad gruppen er og står for, samt regler og hjælp til dig som både køber og sælger.
Mappen finder man under "Billeder", så klik på "Albummer" og så tryk på mappen der hedder "Admin mappe til diverse opslag".
Opslag der ikke følger gruppens regler bliver slettet uden varsel.
Inspirationsbilleder der bliver lagt op i gruppen, bliver automatisk lagt i mappen uden ens navn i "Gruppens inspirationsbilleder" , vil du ikke have dit billede kommer med der i , så skriv det privat til mig eller under dit/dine inspirationsbilleder f.eks skriv "Må ikke komme med i inspirationsmappen". Under dine billeder i mappen er du velkommen til at tagge dig selv eller lige skrive en kommentar omkring det er dit billede.
Det er IKKE ok at kopiere eller bruge andres billeder uden at have fået lov, det er faktisk direkte ulovligt og skal ikke finde sted !
Der må gerne vises billeder af f.eks Kähler efterligninger.
Gruppen står for køb, salg, bytte og inspiration, men også tonsvis af sjov , hygge og snak , der skal være plads til os allesammen og vi skal føle det som noget trygt og dejligt og vi sætter stor pris på at hjælpe hinanden <3

Hold en ordentlig tone og respekter hinanden :)