HET SURINAME HUIS

Urmila Oedit-Janki

Beste bewoners, a.s bewoners,
Wat maakt deze groep uniek t.o.v. andere groepen?
Dit is geen groep maar een virtuele huis waar je in woont. je hebt je eigen kamer. Je kunt over elk onderwerp praten met uitzondering van porno, seksueelgetinte onderwerpen/plaatjes en kindermishandeling.
Een vereiste om in het huis toegelaten te worden is dat je een profielfoto hebt.
Verder is het een gezellige huis waar een ieder welkom is voor een virtuele kopje koffie een stukje viadoe of wat er die dag gebakken wordt.

Hartelijke groet,

Urmila Oedit-Janki

Oprichter van HET SURINAME HUIS


LEEST A.U.B. DE HUISREGELS VAN HET HUIS

HET HUIS is NIET bedoeld om een business, groep of pagina te promoten.
Berichten die niets te maken hebben met de doelstelling van de groep worden verwijderd. Foto's voorzien van een logo met de intentie een business te promoten zijn niet toegestaan.
Haatdragend taalgebruik, schelden, bedreigen, pesten, onbeschoftheid, spam en advertentie zijn NIET toegestaan. Leden die zich hieraan schuldig maken, worden permanent uit de groep verwijderd

Wees a.u.b. respectvol in uw bericht c.q. commentaar.

Alles wat U deelt met de groep moet een "openbare" instelling hebben. Foto's en berichten die niet gezien kunnen worden door de groep worden helaas verwijderd.
Bewoners mogen elkaar of de beheerders niet blokkeren; gebeurt dit toch dan wordt je onmiddellijk uit het huis verwijderd.

Heb je een klacht over een bericht of gedrag van een bewoner, doe dat dan niet in een topic maar stuur pm bericht naar de oprichter
(Urmila Oedit) zodat er maatregelen getroffen kunnen worden. Het is niet toegestaan om je klacht in de groep te plaatsen en de situatie te laten escaleren.

Dank je wel voor voor je medewerking en samen kunnen wij er een vreedzaam en educatief huis van maken

Met vriendelijke groet,

Urmila Oedit-Janki

Oprichter van HET SURINAME HUIS