Otaku- Bulgaria

ПРАВИЛА НА ГРУПАТА:
1. Това не е място за решаване на лични караници и проблеми. Разбираме, че е възможно да се създаде спор, но нека да не се прекалява! Всеки е свободен да си изказва мнението. Нека да се избягват цинизмите и да спазваме нормалния тон!

2. Препоръчително е това, което публикувате да е свързано по някакъв начин с темата на групата. Иначе постовете ще бъдат изтрити. (Можем да направим и изключения..)

3. Не обиждайте творба на когото и да е от групата! Приема се само "градивна критика". Ако творбата не е авторска - напишете го, но НЕ започвайте поредния ненужен спор (обикновено приключват с поне един напуснал, от групата, човек)!

4. Молим, да се избягва ненужният спам!

5. Хентай/ечи и т.н. публикациите са позволени, НО в рамките на нормалното (естетичното) - без брутализми, молим!

6. Забранени са комерсиалните реклами, който нямат нищо общо с темата.

7. Repost-публикациите ще бъдат изтривани по усмотрение на админите. Ако подобно нещо се случи - пишете ни на лично! Не спамете групата с rage-публикации - това ще навреди само на Вас!

8. Когато поискате от групата някое аниме:
- Уточнявайте какъв да е жанрът на анимето!;
- Давайте примери за аниметата които сте гледали (За да се избегнат съветите към анимета които вече гледате/сте гледали)!;

9. Постове от сорта: "Заслужава ли си дадено аниме?" са забранени, защото всеки човек има свой вкус и предпочитания към анимета!

10. Позволени са постовете свързани с игри, стига да са публикувани в Азия. Например:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tomb_Raider_(2013_video_game) в дясно, където пише Release date(s), като цъкнете show и пише JP, значи е публикувана в Япония.
11. Позволени са постовете, свързани със МMO (massively multiplayer online game) игри, независимо дали са публикувани в Япония или не.