Lolita Finland

Lolita Finland on suomalaisille ja Suomessa asuville lolitoille, aristoille ja kodonoille tarkoitettu ryhmä. Sivulla voi keskustella ja kysellä vapaasti lolitaan liityvistä asioista. Ryhmässä voi järjestää myös miittejä, sekä jakaa vaikkapa omia asukuviaan. Kaiken kaikkiaan tarkoitus on tehdä Suomen lolita scenestä yhteisöllisempi, aktiivisempi ja avoimempi, sekä ottaa lämpimästi vastaan niin uudet, kuin vanhatkin lolitat.

HUOM! Jos Facebook-profiilisi nimi ei ole suomalainen, sinulla ei ole omaa kuvaa tai mitään tietoja itsestäsi profiilissasi, ylläpito ottaa sinuun yhteyttä yksityisviestillä ennen liittymisen hyväksymistä. Tällä käytännöllä pidetään huoli siitä, että edes jonkinlainen yksityisyys säilyy.


♥ º ☆.¸¸.•´¯`♥ `•.¸.•´ ♥ º ☆.¸¸.•´¯`♥


Lolita Finland-facebook group is for Finnish (and also for those who're currently living in Finland) lolitas, aristocrats and kodona. You can organize meetups, post your outfit pictures etc. All and all the main idea of this group is to make the Finnish lolita scene more communal, active and open. We'll also welcome warmly all the old and new lolitas.

If your Facebook profile-name is not Finnish or you don't have your own picture as a profile picture (or you don't have any info about yourself on your public profile), the admins will contact you via private message before accepting the joining request. This way we ensure that the group stays at least some what private.