ORAKULLI I ZEUSIT DODONEA(oracle of zeus at dodona)

Zonja dhe Zotrinj!
Ky grup eshte I hapur per te gjithe ata te cilet e duan memen tone Shqiperi pa kushte. Qellimi I ketij grupi eshte vazhdimi i rruges se rilindasve tane te medhenj Konstandin Kristoforidhi, Jani Vreto, Pashko Vasa, Sami, Abdyl dhe Naim Frasheri, Andon Zako Cajupi,Ismail Qemali, Eqerem Vlora, Perikli Ikonomi, Ali Asllani, Aristidh Kola te cilet nepermejt penes se tyre mbajten te gjalle identitetin tone kombetare. Nje aspekt i punes se tyre eshte dhe identifikimi i kombit shqipetare me PELLAZGO- ILLIRYANET te cilet kishin si qender te tyre ORAKULLIN E ZEUSIT DODONEA NE MALIN E TOMORIT NE SHQIPERIN E LIRE. Ka 200 vjet qe nepermjet nje propagande dashakeqe ky mesazh i tyre dhe keto te verteta duan qe ti fshehin duke I lene nen pluhrin e harreses. Duke respektuar etiken e komunikimit , qellimi eshte paraqitja e dokumentave te shkruar dhe cdo materiali me vlere historike dhe NDEGJEGJESIMI I INSTITUCIONEVE SHQIPTARE SI AKADEMIA E SHKENCAVE NE SHQIPERI DHE NE KOSOVE ME IDEN PERFUNDIMTARE NISJEN E EKSPEDITAVE ARKEOLOGJIKE NE MALIN E ORAKULLIT TE DODONES NE TOMORE TE BERATIT. FALEMINDERIT!