Моята Стара Загора

ВАЖНО! Моля, прочетете преди да публикувате!

ИНФОРМАЦИЯ:
Групата „Моята Стара Загора“ е за НАШАТА Стара Загора. Стара Загора такава, каквато ни харесва, такава, каквато не ни харесва и най-важното – такава каквато искаме да бъде.
В основата на групата стои желанието да направим нашия град едно прекрасно за живеене място – за нас и за нашите деца.

Целите на създателите на групата са:
- насърчаване на активността на гражданското общество, като пряк участник в управлението на града;
- създаване на позитивни обществени нагласи;
- осигуряване на публично пространство за популязиране на граждански инициативи, стимулиране на интелектуалното развитие и обогатяване на гражданската култура в обществото;
- намиране на механизми за противодействие срещу опитите за разделение на гражданското общество.

Администрирането и модерирането в групата е изцяло основано на желанието ни за изграждане на позитивна и доброжелателна среда, в която сблъсъкът на различни позиции и идеи е основана на взаимно уважение и търсене на обществени ползи, а не на обслужване на лични и/или политически интереси.

ПРАВИЛА ЗА ПУБЛИКУВАНЕ И УЧАСТИЕ:
На база гореописаното, в групата няма да бъдат допускани теми и коментари, свързани с:

- Тенденциозно изнасяне на лична информация, с цел дискредитиране на някой от участниците в групата или извън нея, нецензурни или обидни определения, уреждане на лични сметки;
- Публикуване на нерегламентирани рекламни съобщения;
- Расизъм и етническа непоносимост под каквато и да е форма;
- Политическа агитация от какъвто и да е вид;
- Целенасочено и регулярно размиване на дискусии в групата (Спам, “трол атаки”)
- Дублирани теми

Модерирането в групата не е предмет на публично обсъждане. При наличие на забележки, въпроси или предложения в тази посока, моля използвайте лични съобщения И/ИЛИ лична среща с администраторите, създателите и членовете на групата при ежеседмичните ни събирания.

Администраторите запазват правото си по свое усмотрение и след предупреждение да изтриват всяка публикация или коментар, които не съответстват на правилата на групата или нямат връзка с въпросите и проблемите на града . Причините ще бъдат обявявани публично и не подлежат на обжалване. При системно нарушаване условията за участие и при отказ за вземане под внимание на отправените предупреждения, администраторите запазват правото си да изключат нарушителя от групата.

Ако публикацията ви е била изтрита, ще бъдете уведомени в следната тема -https://www.facebook.com/groups/645428485467660/permalink/697427413601100/
(Mоля, обръщайте се на лични съобщения към администратор на групата при въпроси и забележки, всички излишни коментари в темата ще бъдат премахвани.)

Моля, уважавайте себе си и останалите – пишете културно, грамотно и на кирилица!

Желаем ви приятни минути, позитивни контакти и конструктивни разговори в "Моята Стара Загора".