Futsal Club de AS ROMA

Time-out er kun tilgjengelig i gruppespillet, grunnet tidsskjema
Keeper kan ikke motta ballen fra en medspiller etter selv å ha hatt ballen, med mindre en motspiller har vært borti ballen. Hvis keeper mottar ballen igjen, blir det frispark til motstanderlaget der ballen ble mottatt av keeper (direkteskudd). Hvis ballen blir mottatt inne i målvaktens område vil frisparket bli trukket ut til 6 meter.
Hvis keeper er over midtbanen fungerer han/hun som en vanlig spiller og kan motta ballen fra medspillere så lenge han/hun holder seg på motstanderens banehalvdel.
Når ballen går ut over sidelinjen, hva gjelder både hjørnespark og innspark, har en bare fire sekunder på å slå til ballen fra den er lagt ned. Motstander må stå minimum 5 meter unna hver gang det slåes en dødball.
Hvis det er en dødball må ballen alltid ligge helt i ro.
Det vil være forbudt med sklitaklinger. Merk at det er forskjell på sklitaklinger og forsøk på å skli og blokkere ballen. Man har lov til å skli ved siden av spiller for å hindre vedkommende i å skyte/sentre/gå den veien, men da ikke bøye beina inn og angripe ballen.
Spillet bakfra settes i gang etter at ballen har vært bak dødlinjen ved KAST, og da fra inne i 6-meteren. Et kast før keeper er i riktig felt eller et spark med beina er ikke tillatt. Keeper kan kaste så langt man ønsker. Keeper kan ikke score på utkast.


Det kommer også til å være et infomøte før turneringen starter, hvor de viktigste reglene blir gjennomgått.