Citroen Peugeot Renault Adok-Veszek

<< Üdv az Új Tagoknak! >>

Ez egy apróhirdetős csoport, ahol túlnyomórészt a francia (Citroen-Peugeot-Renault) konszern termékeit lehet hirdetni/árulni.

MINDEN olyan terméket, amely valamiképp kapcsolható a járművekhez, mint pl. autóhifi, riasztó, tolatókamera, alufelni, lemezfelni, gumi, szerszámok stb. nyugodtan posztolgassatok.
Vállalkozók, cégek, magánemberek, akik olyan szolgáltatással tudnak kiállni, amely szintén a vezetéshez, ill. járművekhez kapcsolódik mint pl. autófényezés, autószerelés, tuningműhelyek, elektronikai szakemberek, szintén nyugodt szívvel posztolgathatják szolgáltatásaikat.
Végül pedig szívesen vesszük a márka-találkozókat szervező, a márkákhoz tartozó relikviákat forgalmazó személyek, cégek kiírásait is!

Nem vagyunk a szabályok hívei, DE alapvető dolgokat tartsunk tiszteletben. Például: ne csak kép legyen feltéve hanem egy rövidebb leírás is. Ár nem kötelező de ajánlott. Veszekedések, tüzek szítása sem javasolt, de ezeket leszámítva mindent lehet. Nem fognak emberkedni minden apróságon az adminok, VISZONT ha valakivel szemben rossz tapasztalat volt ill. átvertek, azt névvel és kis leírással tegye közzé, hogy más is tudomást szerezzen róla!

<< Mindenkinek jó vételeket és eladásokat kívánunk! >>